Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Ce este parfumul tester?

    Parfumurile tester conţin acelaşi produs care se găseste în sticla obişnuită de parfum, dar sunt comercializate de producători la preţuri mai mici.

    Testerele vin de la producator intr-o cutie simpla de carton, de culoare maro sau alba, iar parfumul normal vine sigilat in cutia lui obisnuita. Unele tester au capacul peste pulverizator iar altele nu au. Singurul rol al capacului este de a proteja pulverizatorul parfumului. Lipsa capacului nu duce la alterarea sau la evaporarea parfumului.

    În ce priveşte calitatea produsului în sine, nu este nicio diferenţă între tester şi produsul destinat vânzării, iar explicaţia este foarte simplă: producătorul se bazează pe testere pentru a convinge potenţialul cumpărător de calitatea parfumului, deci ar fi în detrimentul său să se prezinte cu un parfum mai slab exact în sticlele de parfum pe care le foloseşte pentru prezentarea produsului.

     Toate testerele comercializate sunt vândute exact în forma în care sunt furnizate de producător, fără să fie desfăcute sau modificate ca prezentare. Toate testere sunt vândute neutilizate, cu întreaga cantitate inițială în recipient. Astfel se explica si pretul mai mic al unui parfum tester decat al unui parfum sigilat.

 


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor