Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Pomellato Nudo

Parfumuri | 2014-01-19

Pomellato Nudo

In anul 2013, brandul italian de bijuterii Pomelatto lanseaza in premiera o gama de parfumuri inspirate de emblematice  bijuterii ale casei. Cele trei parfumuri, pot fi purtate precum bijuteriile, ele pot fi alese in functie de starea de spirit si inspiratia de moment. Un limbaj al emotiilor tradus cu gratie prin intermediul celor trei parfumuri ce poarta semnatura casei Pomellato, trei parfumuri ce surprind prin design-ul sticlelor si care invaluie cu cu notele de iasomie, iris sau trandafir.

Trei Cutii

Cele trei parfumuri, Nudo Rose, Nudo Blue si Nudo Amber sunt ambalate în cuti inspirate de frescele florale ale artistului Michael Lin, fresce ce pot fi admirate în boutique-ul Pomellato din Milano. Cutiile parfumurilor sunt decorate cu flori în relief, in nuantele Colecției Nudo și sunt accentuate de contraste strălucitoare și opace în nuanțe pastelate. Numele parfumului este gravat pe o placa aurie.

Parfumuri Pomellato

Trei Esente

Cele trei parfumuri Nudo, se disting gratie unei flori dominante și reprezentate de o anumită culoare, ce exprimă starea de spirit a femeii ce alege să le poarte. Pomellato Nudo Rose al carui trandafir este emblema purității asiatice, Pomellato Nudo Amber este reprezentat de iasomie, ca tribut adus senzualității orientale, Pomellato Nudo Blue de irisul ca un simbol european al feminității.

Pomellato Nudo Amber

Pomellato Nudo Amber este inspirat de Quartul de Madeira, o piatra pretioasa cu totul speciala, care l-a determinat pe Aurelien Guichard sa imprime parfumului un aer floral-oriental ambrat cat se poate de cuceritor. Pomellato Nudo Amber este un parfum vibrant, revigorant, o bijuterie euforica, o inima usoara de Jasmine, un imn de senzualitate oriental.
Parfumul se deschide cu note de portocal si trandafiri bulgaresti. Inima compozitiei este un buchet neobisnuit din flori albe dominate de Jasmine Sambac absoluta si Amber cu nuante seducatoare si magice. Baza este compusa din Ambrox cu tonuri catifelate, accentueaza si mai mult caracterul de chihlimbar si amestec gratios de vanilie Madagascar si mosc. Pomellato Nudo Amber este un parfum senzual de o feminitate incomparabila si neobisnuita. Parfumul Pomellato Nudo Amber are ca floare dominanta iasomia, ca tribut adus senzualitatii orientale.

Pomellato Nudo Blue

Pomellato Nudo Blue este un parfum floral de mosc, un parfum oriental creat de parfumierul Cecile Matton. Parfumul se deschide cu note de varf, compuse din bambus, lamaie si coacaze negre. Inima este format din note florale de bujor, iris, frezii si magnolie. Faza finala de dezvoltare, este compusa din note de mosc alb, lemn de chihlimbar, vanilie si heliotrop.
Pomellato Nudo Blue are ca nota dominanta floarea de iris, ca un simbol european al feminitatii. Pomellato Nudo Blue trimite cu gandul la nobilul Topaz London Blue si la floarea de iris, simbol de necontestat al feminitatii.

Pomellato Nudo Rose

Parfumul Pomellato Nudo Rose se deschide cu grapefruit roz, piersica, bergamota si fructe apoase. Inima parfumului este compusa din trandafir, crin de apa din vale si frezie roz. Faza finala de dezvoltare. este calda si senzuala, compusa din note de mosc alb, cedru alb, lemn de santal si casmir. De asemenea, aceasta compozitie este semnata de Cecile Matton.
Parfumul Pomellato Nudo Rose are ca floare dominanta trandafirul, ca emblema a puritatii asiatice. Pomellato Nudo Rose poarta cu sine amprenta Amestistului Rose de France, arhetipul iubirii absolute.

Trei Bijuterii

Sticlele acestei colectii sunt adevarate bijuteri, transparente cu fațete fine ce amintesc de tăietura exclusivă a lui Nudo, sunt înfrumusețate de capacul din sticla ce reproduce identic forma și culoarea Quarțului de Madeira, a Topazului London Blue și a Ametistului Rose de France. Dopurile sunt montate pe o bază din zamac roz, un omagiu adus bijuteriilor Casei Pomellato. Numele celor trei parfumuri, Pomellato Nudo Amber, Pomellato Nudo Blue și Pomellato Nudo Rose sunt gravate cu auriu într-un pătrat roz integrat în partea din mijloc a sticlei.

O Singura Directie

Brand-ul Pomellato este evolutie, o putere creatoare alimentata de o mare pasiune creatoare, de o adevărată măiestrie a bijutierilor din Milano. Pino Rabolini a fondat Casa Pomellato în anul 1967 și a fost primul care a promovat filozofia bijuteriilor pret-a-porter. Inca de la constituirea, Pomellato a incercat sa dezvaluie spiritul italian bine definit, prin conceperea unor bijuterii unice, de o expresivitate extrema. Acele bijuterii menite sa releve esenta fiecarei decade, cu ale sale excese sau rigori, cu mesaje evidente sau integrate subtil in design, cu un spectru cromatic efervescent sau dimpotriva temperat si domol. Compania s-a dezvoltat rapid, câștigându-și reputația de ”trend-setter” de produs într-un domeniu ce era tradițional și static.

Pietre, culori, forme, măiestrie impecabilă: fiecare nouă colecție Pomellato posedă o surprinzătoare creativitate,  cu un pas înaintea celorlalți și fiind de multe ori un reper în domeniu.

Tag-uri: Pomellato Nudo Rose, Pomellato Nudo Blue, Pomellato Nudo Amber.


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor