Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Parfumul, o emotie privata

Parfumuri | 2013-08-31

Parfumul, o emotie privata

    Folosirea unui parfum produce o dubla emotie. Prima este placerea pe care o incerci chiar tu, in intimitatea prezentei sale. A doua este placerea, la fel de importanata, de a-i incanta cu mirosul lui si de a transmite in jur un anumit mesaj. E uimitor cum unele femei nu realizaeaza semnficatia acestui mesaj. Daca intre tine si parfumul tau nu exista o simpatie reciproca, se prea poateca acesata combinatie sa nu-i impresioneze pe ceilalti.

    Prin urmare, atunci cand alegeti un parfum, nu va puneti niciodata intrebarea: "Oare lui o sa-i placa? Dar prietenelor mele?". Intrebati-va un singur lucru " Oare mie imi place cu adevarat?. Daca aveti ezitari in privinta raspunsului, e mai bine sa renuntati. Incercati alt parfum. Si nu cumparati niciodata un parfum pentru ca miroase minunat pe altcineva. Nu va mirosi la fel pe alta persoana. Cumparati-l atunci cand va vrajeste pe loc alura sa, cand atinge resorturi ascunse, cand va seduce fara intarziere. Este vorba de relatia dintre dumneavoastra si parfumul respectiv, de felul in care rezonati impreuna. Cand un parfum ajunge sa va apartina, nu-l utilizati cu sfiala. Nu-l impiedicati sa va ofere tot ce-i sta in puteri. Dati-i voie sa va inspire curaj, bucurati-va simturile.

    Exista apoi cealalta latura a placerii de a purta un parfum in public: sa-i determine pe toti sa adumelce incantati, sa-i faci sa se ridice in picioare la aparitia ta si sa ia nota. Nu nu-mai sa arati zdrobitor, ci si sa miros superb. Reusesti in felul acesta sa perturbi intreaga atmosfera  din jur, sa dai nastere unei veritabile unde de soc a placerii olfactive- un frison de placere, cum ar zice francezii. Si esti insusi epicentrul acestui vartej ametitor.


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor