Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Paco Rabbane Invictus

Parfumuri | 2013-08-04

Paco Rabbane Invictus

Paco Rabanne Invictus

     Paco Rabanne lanseaza Invictus, un nou parfum pentru barbati, care reprezintă creatia proaspăta și sportiva în raport cu celelalte parfumuri ale casei. Parfumul a fost lansat in iulie 2013. Numele parfumului Invictus, vine din latină si inseamna "invincibil", reprezintă putere, dinamism si energie.Parfumul se deschide cu note proaspete de grapefruit și acorduri marine, care duc la inima de frunze de dafin aromatice și iasomie. Baza acestei compozitii este compusa din lemn de guaiac, paciuli, mușchi de stejar și ambră. Flaconul este conceput sub forma unui trofeu. Parfumul este disponibil la 50 ml și100 ml Eau de Toilette. Invictus a fost creat de parfumierii: Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion

   

 

    Casa de moda Paco Rabanne a fost fondata în anul 1966 de Francisco   "Paco" Rabaneda Cuervo, designer de origine spaniola cunoscut ca Paco  Rabanne. Crescând în Paris, ca arhitect de profesie, el si-a început cariera in moda, proiectand bijuterii pentru alte case de moda. Paco Rabanne a devenit   repede cunoscut pentru modelele sale neconventionale, utilizand materiale cum ar fi metal și hârtie.Primul parfum al casei este legendarul parfum Calandre, introdus în anul 1969, urmat de o serie de parfumuri inovatoare în sticle distincte pentru bărbați și femei.

    Casa de moda Paco Rabanne are 50 de parfumuri in baza noastra de date, primul este o editie creata in anul 1969 și cel mai nou este o creatie 2013, pe nume Invictus. Parfumurile Paco Rabanne au fost realizate în colaborare cu parfumieri Olivier Cresp, Emilie (Bevierre) Coppermann, Mark Buxton, Fabrice Pellegrin, Michel Hy, Robert Gonnon, Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion, Jean Guichard, Rosendo Mateu, Jean Martel , Jacques Cavallier, Pierre Wargnye, Gerard Anthony, Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard.

 

 

 


 

Tag-uri: Paco Rabbane.


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor