Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Mario Badescu

Parfumuri | 2013-10-18

Mario Badescu

     Mario Badescu a fost un specialist in domeniul ingrijirii pielii, nascut in Romania, cu o viziune revolutionara. Fiind nu doar inginer chimist, ci si cosmetician, Mario Badescu a avut o abordare unica asupra ingrijirii pielii, luand in considerare  structura chimica , complexitatea pielii, cat si dorinta de a avea o piele sanatoasa, curata si radinata.

     Mario Badescu si-a deschis propriul salon de ingrijire a pielii la New York in anul 1967 si a inceput sa creeze propria gama de cosmetice naturale. Cercetarea inovatoare facuta in laborator, urmata de practica la salon, au facut ca in scurt timp produsele cosmetice si salonul sa fie un izvor al tineretii pentru elita New York-ului.

      Apreciate cu sinceritate, produsele sale dermocosmetice arată că luxul nu constă în valoarea bonului de casă, ambalaj sau etichetă.

     Produse sunt folosite de celebrităţile hollywoodiene: Martha Steward, Naomi Campbell, Natalie Portman, Sharon Stone, P. Diddy, Kate Moss, Eva Longoria, Sarah Jessica Park  si multe alte staruri.

    Brandul Mario Badescu este cunoscut atât pentru produsele de îngrijire a tenului cât și pentru tratamentele anti-acnee. Produsele Mario Badescu conțin extracte naturale și rezultatele apar imediat. Mario Badescu vine cu o gamă largă de îngrijire a tenului , pentru diferite tipuri de piele și pentru problemele tenului.

Tag-uri: Mario Badescu.


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor