Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Ingrijirea tenului in anotimpul rece

Parfumuri | 2013-11-15

Ingrijirea tenului in anotimpul rece

    Pielea are mult de suferit iarna. Frigul, variatiile de temperatura, vantul si umezeala dauneaza grav pielii. Esentiale sunt cremele si lotiunile pentru ingrijirea pielii si a tenului.

    Primul pas pentru îngrijirea tenului este reprezentat de curăţarea acestuia cu ajutorul unei loţiuni ( demachiant ) mai grase. Ea te ajută să îndepărtezi orice urmă de machiaj şi îţi lasă pielea catifelată. Indicat este să foloseşti loţiunea atât dimineaţa, înainte de aplicarea machiajului, dar şi seara, înainte de culcare.

    Dacă pe timpul verii indicate sunt cremele care au factor de protecţie solară ridicat şi sunt bogate în apă, iarna trebuie să le alegi pe cele intens hidratante, uşor grase. Crema de zi aleasă, trebuie nu numai să hidrateze tenul, ci şi să-l protejeze împotriva aerului rece de afară. Crema  trebuie sa contina protectie minim 15 SPF, iar gradul de protectie trebuie sa fie mai mare atunci cand avem parte de zapada si "soare cu dinti".

    Fondul de ten este un bun factor de protectie in anotimpul rece, mai ales daca este si hidratant.

    Exfolierea  pieli se face constant ca sa se indeparteze celulele moarte si sa stimuleze procesul natural de regenerare. Pielea uscata trebuie exfolizata o data pe saptamana, pielea grasa de doua ori pe saptamana.

mario badescu cleansing milk with carnation & rice oil


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor