Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Ingrijirea parului in anotimpul rece

Parfumuri | 2013-11-24

Ingrijirea parului in anotimpul rece

 

   Hidratarea firului de par este foarte importanta in sezonul rece, astfel ca trebuie sa folositi mastile si tratamentele de par speciale pentru regenerare. De cele mai intense tratamente de ingrijire are nevoie parul colorat, deoarece din cauza frigului isi pierde stralucirea si culoarea. Dupa fiecare spalare, este necesar sa folositi un balsam sau chiar o masca, in functie de cat de deshidratat este firul de par. In cazul in care parul este foarte deteriorat trebuie sa folositi o masca.

    Uleiurile de ricin, argan si keratina sunt  bune pentru orice tip de par si pe langa faptul ca ajuta la o mai buna hidratare, acestea au si rolul de a stimula firul de par sa creasca.

    Parul in sezonul rece, are tendinte de uscare, de aceea varfurile sunt si ele afectate si trebuie taiate o data pe luna si este indicat sa fie purtat prins. Acestea trebuiesc hidratate cu uleiuri speciale, ce se folosesc pe parul umed sau uscat.

    Trebuiesc purtate accesorii care sa-l protejeze de vant, ploaie sau ninsoare: esarfe, baticuri, palarii, orice, numai sa nu fie prea strans si sa lase parul sa respire. Se foloseste cat mai rar uscatorul de par si alte aparate care faca parul sensibil la vremea rece de afara. Daca trebuie fololosit un astfel de aparat, se da parul cu balsam fara clatire inainte.


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor