Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Cum sa purtam un parfum

Parfumuri | 2013-08-16

Cum sa purtam un parfum

Parfumul potrivit, poate da atat stil cat și încredre. Chiar si parfumul potrivit, poate da gres daca nu este aplicat corect. Unele personae prefera sa foloseasca un singur parfum, în timp ce altora le place să le schimbe în funcție de ocazie sau sezon. Indiferent de preferințele fiecaruia, important este sa stim cum sa alegem parfumul potrivit, si sa-l folosim correct. Alegeți un tip de parfum potrivit pentru dumneavoastră. Dacă lucrați într-un spațiu mic, închis, de exemplu, ar trebui să evitati concentrațiile puternice.

Orice parfum trebuie testat inainte de a-l purta. Puteți să-l testati pe o bucată de hârtie, care este adesea furnizata la magazin. Trebuie sa tinem cont, de hartia respectiva, ca are Ph-ul netru, deci nu va mirosi exact ca si in cazul contactului cu pielea dumneavoastra. De aceea este necesar sa sa-l testam pe propria piele, nu pe hartie sau alta persoana ( fiecare dintre noi avem Ph-ul diferit si atunci si parfumurile miros diferit ). Cheia pentru a te determina dacă este un parfum potrivit pentru tine, este de a permite să se amestece cu chimia corpului înainte de a face determinarea finală.

Parfumurile au trei note: note de top, note de mijloc si note de baza. Nota de top se simt primele, dar se uzează în termen de cinci minute. Nota de mijloc se dezvoltă după aproximativ zece minute, iar notele de bază sunt cele care duraza ore, așa că trebuie să așteptați pentru aceste note să se dezvolte, în scopul descoperi mirosul parfumului.

Evitați pulverizarea parfumul pe haine, deoarece poate păta sau decolora anumite materiale, astfel încât trebuie sa fi precaut la aplicarea parfumului cand esti îmbrăcat.

Exista o limita cand trebuie sa mirosi mai multe parfumuri, aceasta este de maxim trei. Dupa ce a-ti testat trei parfumuri, simtul mirosului isi pierde claritatea, și este posibil să nu fiti capabil de a obține o idee clară cu privire la orice arome ve-ti încerca după aceea.

Ideal este sa mirosi niște boabe de cafea între teste. Boabe de cafea curata caile nazale și vă permite de a discerne mai bine mirosurile pe perioade mai lungi de timp. Această abordare nu va dura la infinit, cu toate acestea, cel mai bine este pentru a testa o mică selecție de arome la momentul respectiv.

Inainte de aplicarea parfumului  pielea  trebuie sa fie curata este de preferabil dupa baie sau dus, gelul de dusi si lotiune de corp trebuie sa fie din aceeasi gama, ca sa pastreze mirosul timp indelungat.

Aplicarea parfumului: dacă utilizați prea mult parfum, mirosul poate ajunge sufocant pentru tine sau pe cei din jur. Dacă utilizați prea puțin, parfum ar putea deveni usor pierdut. Aplicarea corecta a parfumlui  ajută la asigurarea celui mai bun rezultat posibil.

Atunci cand folosesti o apa de parfum trebuie aplicata pe incheieturile mainilor si pe gat. Daca doriti sa folosit o apa de toaleta sau apa de colonie trebuie aplicat in spatele urechilor, pe piept, in interiorul coatelor si in spatele genuchilor.

Trebuie sa pulverizam parfumul de la o distanta de aproximativ cinci sau șase centimetri, în funcție de intensitatea parfumului. Evitați frecarea parfumul pe piele. Chiar dacă aceasta este o practică comună, acest lucru zdrobește notele și modifică echilibrul parfumului. În schimb, pulverizați o cantitate mică de parfumul pe piele si lasati sa se usuce in mod natural.

Pentru a păstra arome puternice pentru mai mult timp, trebuie să păstrați sticla într-un loc răcoros, uscat si trebuie ferit  de lumina directa a soarelui.


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor