Tine pasul cu noile tendinte si afla primul de reducerile eSun.ro!x

Acasa | Despre eSun | Articole | Contacteaza-ne! Acum suntem cu tine si pe Facebook!

Nu aveti produse in lista de comparatie.

Cosmetice

Cum alegem un parfum cadou

Parfumuri | 2013-08-05

Cum alegem un parfum cadou

Este întotdeauna dificil, sa cumpăram un parfum pentru altcineva. O mulțime de oameni dau un parfum Chanel No. 5 pentru același motiv pentru care cumpara un computer Apple, deoarece ei cred că nu poate "merge prost". Dar un parfum este mai personal decât atât, nu este vorba despre alegerea unui "bun". Alegerea unui parfum este dificila, parfumul trebuie sa faca un "meci" bun cu persoana care il poarta.
  

Pentru a avea sanse mari in alegerea parfumului potrivit, trebuie sa tineti cont de cateva trucuri simple. În primul rând, amintiți-vă: "Parfumul nu este un lucru intelectual, este foarte primar. Trebuie sa folosesti ceea ce stii deja despre persoana pentru care doriti sa-l cumparati, dar, de asemenea, trebuie să aveti încredere în instinctele voastre. Când mirositi un parfum, încercati să va imaginati cu adevarat persoana care il poartă. Puteți ghici că cineva care poarta alb tot timpul, de exemplu, s-ar putea ca ideea de luminozitate in alegerea parfumului sa fie potrivita in acest caz, un parfum pur, aerisit și transparent.
Încearcă să-ti imaginezi ca aceasta persoana poarta un parfum oriental, greu codimentat, pur si simplu nu se potriveste.

Un alt element, este problema de ocazie. Dacă persoana careia doriti sa-i cumparati un cadou, poarta parfum doar la petreceri sau evenimente majore, "un parfum proaspat, curat nu are nici un sens in acest caz, o alegere potrivita este un parfum un pic mai greu, potrivit pentru seara, trebuie sa speculati un pic si sa alegeti un parfum mai elegant.
      
Există, desigur, un mod destul de sigura de a evita bataia de cap cu presupunerile, "Dacă știți ce fel de parfum poarta cineva, te duci la un magazin de specialitate, sau puteti discuta cu un reprezentant eSun.ro, si va putem sugera ceva similar, si astfel o sa economisiti timp.

Noi nu incercam sa recomandam cele mai mai ieftine sau cele mai scumpe parfumuri, si doar va propunem cateva sugestii pentru a satisface garantat, fiecare personalitate din lista dumneavoastra.
  

THE MINIMALIST

Bvlgari Omnia Green Jade ,

Burberry Weekend Woman

Calvin Klein Escape Woman

THE URBAN ( Urban )
 
Tom Ford Man

Bvlgari Black Unisex

Paco Rabanne Black XS L'Exces Woman

THE ADVENTURIST ( Aventurier )

Davidoff Adventure Man

Givenchy Xeryus Rouge Man

Jimmy Choo Flash Woman
 
THE ART COLLECTOR ( Colectionar de Arta )

Marc Jacobs Lola Eau de Parfum Pour Femme
 
Prada Candy L'eau Eau de Toilette

Christian Dior Dune Pour Homme
 
THE MODERN ROMANTIC ( Romantic Modern )
 
Chloe Woman Eau de Parfum

Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum

Narciso Rodriguez For Him Eau de Toilette
 
THE VINTAGE ENTHUSIAST ( Entuziast Vechi )

Guerlain Homme Eau de Toilette

Mont Blanc Exceptionnel Homme

Givenchy Amarige Eau de Toilette For Woman

Tag-uri: cum alegem un parfum.


Contact

Adresa Str. Poieni nr.14
Sector 4, Bucuresti

Tel 0729.347.564

Informatii
Comanda si livrare
Servicii si suport
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor